Διημερίδα με τίτλο: Τεχνολογίες Αιχμής στην εκπαιδευτική πράξη


Κατηγορία: Σεμινάρια
Συνεισφορά: Ελένη Ρεβέκκα Στάιου - erstaiou@media.uoa.gr


Το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Μαρτίου τα εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου, με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων διοργανώνουν την 3η κατά σειρά διημερίδα με τίτλο «Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη».


Aντικείμενό της διημερίδας αποτελεί η εισαγωγή, χρήση και αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στην εκπαιδευτική διαδικασία και στοχεύει στους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε ακαδημαϊκούς και φοιτητές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σε καθηγητές και φοιτητές κολεγίων-επαγγελματικών σχολών, σε γονείς και τέλος σε εκπροσώπους Υπουργείων και  Δημοσίων Υπηρεσιών.


 


Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το στρογγυλό τραπέζι που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου με τίτλο «Ο ρόλος των κοινωνικών δικτύων και του Web 2.0. στην εκπαιδευτική διαδικασία».


 


Στο link μπορείτε να βρείτε το πλήρες πρόγραμμα, την αίτηση συμμετοχής αλλά και οδηγίες για το πώς θα πάτε στα εκπαιδευτήρια.Ενημέρωση: 01-03-2012 09:10 (Δημιουργία: 29-02-2012 15:31) | Αρχείο Κατηγορίας Σεμινάρια