Ψάχνετε ακόμα πλατφόρμα για διαδικτυακά μαθήματα;


Κατηγορία: Εργαλεία
Συνεισφορά: Ελένη Ρεβέκκα Στάιου - erstaiou@media.uoa.gr


Η διαδικτυακή διδασκαλία ήρθε για να μείνει. Όχι μόνο λόγω κορωνοϊού αλλά, από ό,τι φαίνεται, και γιατί λύνει πολλά προβλήματα, είναι πιο εύκολη και δίνει πολλαπλές δυνατότητες. Μπορεί να μας πάρει λίγο χρόνο ακόμα για να τη συνηθίσουμε, μπορεί να μη μας αρέσει τόσο πολύ αλλά με τον καιρό θα τη συνηθίσουμε και θα μπορέσουμε να την κάνουμε εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο -σε συνδυασμό πλέον με την παραδοσιακή διδασκαλία- κερδίζοντας έτσι τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους. 


Σε όποια βαθμίδα της εκπαίδευσης και αν βρίσκεστε, σίγουρα έχετε βρεθεί στο...σταυροδρόμι της επιλογής της σωστής διαδικτυακής πλατφόρμας. Οι επιλογές είναι πραγματικά πολλές και συνέχεια προκύπτουν και άλλες, τόσες πολλές μάλιστα που δυσκολεύεσαι να τις προλάβεις και να τις αξιολογήσεις όλες. 

 

Αν ακόμα βρίσκεστε σε αναζήτηση για την πλατφόρμα που θα χρησιμοποιήσετε τη νέα χρονιά, στο σημερινό άρθρο θα βρείτε όχι μία και δύο αλλά είκοσι εναλλακτικές στο διάσημο πλέον zoom! Κάποιες είναι πιο γνωστές, κάποιες είναι εντελώς δωρεάν, κάποιες έχουν και κάποιο αντίτιμο που μπορεί όμως και να αξίζει να δώσετε αν καλύπτονται οι ανάγκες σας. Δοκιμάστε και διαλέξτε!Ενημέρωση: 13-08-2020 07:49 | Αρχείο Κατηγορίας Εργαλεία