Τεχνολογία και πραγματικότητα


Κατηγορία: Εργαλεία
Συνεισφορά: Αλεξάνδρα Νάκου - alexandranakou@gmail.comΗ τεχνολογία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Βασικό χαρακτηριστικό και ζητούμενο των τελευταίων ετών είναι η ουσιαστική αλληλεπίδραση του ανθρώπου και η χρήση της τεχνολογίας για τη βελτίωση της καθημερινότητάς του. 


Νέα εργαλεία και νέες εφαρμογές αναπτύσσονται καθημερινά σε κάθε τομέα της σύγχρονης κοινωνίας όπως ιατρική, βιομηχανία, εκπαίδευση, ενημέρωση και ψυχαγωγία.


Η εφαρμογή Reality Editor έχει ως στόχο την επεξεργασία των αντικειμένων που μας περιβάλλουν στη καθημερινή μας ζωή με σκοπό να περιμετροποιήσουμε τη λειτουργία τους ώστε να είναι περισσότερο εύχρηστα στον καθένα μας.


Με τη χρήση αυτής της εφαρμογής δημιουργούμε σχέσεις ανάμεσα στα αντικείμενα όπως το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου μας και το κινητό μας προκειμένου να συνδέονται αλλά και να συχρονίζονται ή να ελέγχονται από αυτό.


Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από το MIT και χρειάστηκαν τρία ολόκληρα χρόνια για την ολοκλήρωσή της. Ενημέρωση: 08-12-2015 22:38 | Αρχείο Κατηγορίας Εργαλεία