Διαδικτυακό Συνέδριο Eminent (Expert Meeting IN Education NeTworking) 2021


Κατηγορία: Ειδήσεις
Συνεισφορά: Ελένη Ρεβέκκα Στάιου - erstaiou@media.uoa.gr


Τo Eminent (Expert Meeting IN Education NeTworking) είναι η ετήσια διάσκεψη του European Schoolnet (EUN).  Συμμετέχουν τα Υπουργεία Παιδείας 33 χωρών, φορείς χάραξης πολιτικής, εκπρόσωποι του εκπαιδευτικού κλάδου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που ασχολούνται με την εκπαίδευση και την ανάπτυξη δεξιοτήτων. Στη διάσκεψη συμμετέχουν επίσης  ερευνητές και συνεργάτες έργων του European Schoolnet, συζητώντας  σχετικά με τα κορυφαία θέματα που επηρεάζουν την εκπαίδευση και τη μάθηση σε ολόκληρη την Ευρώπη.


Τα Υπουργεία Παιδείας και οι συμμετέχοντες θα μοιραστούν τις απόψεις τους σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η ψηφιακή εκπαίδευση θα αποτελέσει έναν οδηγό θετικής αλλαγής για τα σχολεία, τους δασκάλους και τους μαθητές, προσδοκώντας σε μια πιο αποτελεσματική εκπαίδευση. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν οι τελευταίες ανακοινώσεις, πρακτικές λύσεις και έργα που αφορούν στη ψηφιακή εκπαίδευση από όλη την Ευρώπη.

 

Η εκδήλωση θα γίνει για πρώτη φορά μέσω ηλεκτρονικής τηλεδιάσκεψης και θα υπάρχει δυνατότητα επίσκεψης σε μια εικονική έκθεση, όπου οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πρακτικές πληροφορίες που εμφανίζονται στα διάφορα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων, των ιδεών, των περιπτωσιολογικών μελετών και των έργων που σχετίζονται με την ψηφιακή εκπαίδευση. Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους κύριους επιχειρηματικούς εταίρους του EUN, που προσφέρουν καινοτόμες λύσεις σε εκπαιδευτικούς και σχολεία και να εξοικειωθούν με την αποστολή, τα έργα και τις δραστηριότητες του EUN.

 

Για το πρόγραμμα της εκδήλωσης, δείτε περισσότερα εδώ

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι ελεύθερη, για την εγγραφή σας πηγαίνετε εδώ



Ενημέρωση: 18-11-2021 08:36 | Αρχείο Κατηγορίας Ειδήσεις