Ημερίδα “Climate Era”


Κατηγορία: Σεμινάρια
Συνεισφορά: Αλεξάνδρα Νάκου - alexandranakou@gmail.com


Η ενημέρωση και η πληροφόρηση σε θέματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης αλλά και οικολογίας είναι ιδιαίτερα σημαντική, ιδίως στην εποχή μας, όπου η απειλή της κλιματικής αλλαγής και των οικοσυστημάτων αποτελούν πλέον στοιχεία της καθημερινότητας κάθε πόλης σε κάθε κράτος.


Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ),  διοργανώνει την ημερίδα «Climate Era», στο πλαίσιο του κύκλου εκπαιδευτικών δράσεων «Προστασία της Φύσης Lab», την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 15.00-19.30, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Βασίλη και Μαρίνας Θεοχαράκη.

Σκοπός της ημερίδας είναι να αναδείξει τον ρόλο της περιβαλλοντικής και ιδιαίτερα της κλιματικής εκπαίδευσης για μία βιώσιμη και εύρωστη οικονομικά κοινωνία.  Θα φιλοξενηθούν ομιλητές και ομιλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, από τον χώρο της εκπαίδευσης, της κοινωνίας των πολιτών, των επιχειρήσεων, της καινοτομίας, των ΜΜΕ, της επιστήμης και του τουρισμού που θα θίξουν θέματα σχετικά με τις Οι Νέες Τάσεις για την Κλιματική Εκπαίδευση. Η ημερίδα θα μεταδοθεί και μέσω live streaming από το κανάλι YouTube της ΕΕΠΦ. Η συμμετοχή για όλους είναι δωρεάν.

Για δηλώσεις συμμετοχής ακολουθείστε τον σύνδεσμο:  https://climate_era.eventbrite.com.Ενημέρωση: 11-09-2023 09:29 | Αρχείο Κατηγορίας Σεμινάρια