Eξ Aποστάσεως Eπαγγελματική Kατάρτιση


Κατηγορία: Άρθρα
Συνεισφορά: Αλεξάνδρα Νάκου - alexandranakou@gmail.com


Ο M.A. Pérez, M.J. Verdú1 κ.ά. παρουσιάζουν την εμπειρία τους σε σχέση με την εκπαίδευση και την εξειδίκευση ενηλίκων στα σύγχρονα εργαλεία του διαδικτύου και τον τρόπο που οι ίδιοι οργάνωσαν τα μαθήματά τους, τον τρόπο που τα σεμινάρια αυτά πραγματοποιήθηκαν καθώς και την σπουδαιότητα της εξ’ αποστάσεως μάθησης.


Στο ενδιαφέρον αυτό άρθρο των M.A. Pérez, M.J. Verdú1 κ.ά. για την εξ αποστάσεως επαγγελματική κατάρτιση οι συγγραφείς παρουσιάζουν την εμπειρία τους σε σχέση με την εκπαίδευση και την εξειδίκευση ενηλίκων στα σύγχρονα εργαλεία του διαδικτύου.


 


Παρουσιάζουν τον τρόπο που οι ίδιοι οργάνωσαν τα μαθήματά τους, τον τρόπο που τα σεμινάρια αυτά πραγματοποιήθηκαν καθώς και την σπουδαιότητα της εξ’ αποστάσεως μάθησης. Ο σχεδιασμός των μαθημάτων στόχευε στη χρήση εργαλείων συζήτησης μέσω διαδικτύου καθώς και άμεση εμπλοκή των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων.


 


Επιχειρηματολογούν για την ανάγκη προώθησης και βελτίωσης της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης αφού αποτελεί τον καλύτερο τρόπο σύμφωνα με την άποψή τους για τη συνέχιση της εκπαίδευσης των ενηλίκων που στις μέρες μας έχουν πολύ λίγο χρόνο να διαθέσουν ως φυσική παρουσία για την παρακολούθηση σεμιναρίων.



Ενημέρωση: 09-05-2011 10:09 | Αρχείο Κατηγορίας Άρθρα