Παίξτε με τους μαθητές σας ακόμα και μέσω....zoom!


Κατηγορία: Άρθρα
Συνεισφορά: Ελένη Ρεβέκκα Στάιου - erstaiou@media.uoa.gr


Τα έχει φέρει έτσι η τύχη που είστε ακόμα κολλημένοι σε κάποια διαδικτυακή πλατφόρμα με τα μικρά σας, είτε αυτή λέγεται zoom είτε κάτι άλλο; Κάπως πρέπει να τα απασχολήσετε και να τα διασκεδάσετε, αλλά να τους μείνει και κάτι; Εδώ σας έχουμε τη λύση! Γιατί παιχνίδια, και μάλιστα διασκεδαστικά, μπορείτε να παίξετε και εξ' αποστάσεως!


Στο σημερινό άρθρο θα βρείτε 20 μικρά παιχνιδάκια, για να μπορέσετε να παίξετε με τους μικρούς σας μαθητές και να τους κάνετε να χαλαρώσουν. Κάποια από αυτά έχουν να τους προσφέρουν και κάτι από γνώσεις, άλλα όμως είναι μόνο για να περάσουν καλά (και εσείς μαζί!) γιατί είναι αναγκαίο και αυτό πού και πού, ώστε να χαλαρώσει το μυαλό και η διάθεση. 

 

Ετοιμαστείτε λοιπόν για χορό, για το γνωστό και αγαπημένο μας "όνομα-ζώο-πράγμα", για τεστ μνήμης, για πέτρα-ψαλιδι-χαρτί, για να φτιάξετε όλοι μαζί μια ιστορία συμπληρώνοντας ο ένας τη σκέψη του άλλου! Ετοιμαστείτε γι' αυτά και άλλα πολλά ενδιαφέροντα που θα σας βοηθήσουν να περάσετε καλά αλλά και να μάθετε και πραγματάκια!

Ετικέττες: games, online learning


Ενημέρωση: 09-09-2020 16:49 | Αρχείο Κατηγορίας Άρθρα