Ο ηλεκτρονικός ιστότοπος της ΕΛΑΣ για την εκπαίδευση των παιδιών στο διαδίκτυο!


Κατηγορία: Ιστοχώροι
Συνεισφορά: Μαριάνα Πουτακίδου - marpout@gmail.com


Την παρουσίαση του νέου ιστότοπου της Ελληνικής Αστυνομίας www.cyberkid.gov.gr πραγματοποίησε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε ημερίδα σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.


Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, που υλοποιείται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης παιδιών ηλικίας μέχρι 12 ετών, καθώς και των γονέων τους σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο.

 

 

 

Το CyberKids αποσκοπεί στην ασφαλή εξοικείωση του κοινού με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet. Στόχος της δημιουργίας του είναι η προβολή των θετικών πλευρών του διαδικτύου, όπως είναι η ανεύρεση χρήσιμων πληροφοριών και η ψυχαγωγία. Παράλληλος στόχος είναι η ενημέρωση για τους πιθανούς κινδύνους που κρύβονται. Οι γονείς μπορούν να επισκεφτούν το CyberKids μαζί με τα παιδιά τους, να διασκεδάσουν και να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να πλοηγηθούν με ασφάλεια.Ενημέρωση: 09-05-2014 08:19 | Αρχείο Κατηγορίας Ιστοχώροι