Το Εκπαιδευτικό Blog της Google στη διάθεση εκπαιδευτικών και μαθητών!


Κατηγορία: Ιστοχώροι
Συνεισφορά: Μαριάνα Πουτακίδου - marpout@gmail.com


Το πρώτο Εκπαιδευτικό Blog της Google δημιουργήθηκε για να παρέχει στους εκπαιδευτικούς πληροφορίες σχετικά με τις νέες τεχνολογίες, τα προϊόντα, τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες από την εταιρεία γι’ αυτούς και τους μαθητές τους.


«Μας αρέσει να επικεντρωνόμαστε στην επίλυση των προβλημάτων», έγραψε η Megan Smith, αντιπρόεδρος του τμήματος έρευνας του Google X, «μερικές φορές, πρακτικά και άλλες φορές με ευφάνταστες ή ακόμα και απροσδόκητες-ιδέες. Αυτές οι ιδέες γεννιούνται μέσα από την εκπαίδευση, όταν η περιέργεια συναντά την πρόσβαση σε πληροφορίες. Αυτός είναι ο λόγος που ξεκινάμε αυτό το Εκπαιδευτικό Blog: ένα νέο προορισμό για να μοιραστούμε όσα κάνουμε στο χώρο της εκπαίδευσης».


 


Ένας από τους στόχους του νέου blog είναι να βοηθήσει περισσότερο τους μαθητές να αγαπήσουν τη μάθηση, να ενθαρρύνει την περιέργειά τους και να τους επιτρέψει να εργαστούν από κοινού, για να δοκιμάσουν κάτι νέο. Επιπλέον, το blog θα είναι μια πηγή για τους εκπαιδευτικούς να μάθουν περισσότερα σχετικά με τα εργαλεία της Google που μπορούν να τους βοηθήσουν στην τάξη.

Ετικέττες: blog, google


Ενημέρωση: 05-09-2014 10:05 | Αρχείο Κατηγορίας Ιστοχώροι