Πολύτιμες διαδικτυακές πηγές για εκπαιδευτικούς και όχι μόνο!


Κατηγορία: Εργαλεία
Συνεισφορά: Ελένη Ρεβέκκα Στάιου - erstaiou@media.uoa.gr


Το διαδίκτυο κρύβει πολύτιμους θησαυρούς για όποιον ξέρει να ψάχνει! Και όποιος ψάχνει, σίγουρα βρίσκει κάτι που θα του φανεί χρήσιμο, σε όποιο επάγγελμα και αν είναι. Οι εκπαιδευτικοί δεν θα μπορούσαν να μείνουν παραπονεμένοι, με πολλές πηγές και εργαλεία που θα μπορούσαν κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν και για εκπαιδευτικούς σκοπούς. 


Στο σημερινό άρθρο λοιπόν μπορείτε να βρείτε 32 τέτοια εργαλεία ή ιστοχώρους που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα αν είστε στον χώρο της εκπαίδευσης. Για παράδειγμα, ανάμεσα στους ιστοχώρους, μπορείτε να βρείτε ένα εργαλείο που επεξηγεί μαθηματικές πράξεις μέσω οπτικοποίησης. Μπορείτε επίσης να βρείτε ομιλίες και διαδικτυακά μαθήματα για οποιοδήποτε θέμα μπορείτε να φανταστείτε. Μπορείτε ακόμα να μάθετε επεξεργασία βίντεο ή και φωτογραφιών. 

 

Δεν έχει σημασία αν θα τα χρησιμοποιήσετε για την προσωπική σας ζωή ή για τη σχολική σας τάξη και τους μαθητές σας. Σημασία έχει ότι μπορείτε να μάθετε, με ένα κλικ, πράγματα που παλιότερα ήταν πολύ δύσκολα να βρείτε και πολύ πιο...ακριβά!

Ετικέττες: free tools, technology, class, education, learning


Ενημέρωση: 16-07-2020 07:42 | Αρχείο Κατηγορίας Εργαλεία