Δημιουργούμε διαδραστικές παρουσιάσεις!


Κατηγορία: Εργαλεία
Συνεισφορά: Ελένη Ρεβέκκα Στάιου - erstaiou@media.uoa.gr


Κάθε φορά που είναι να κάνουμε μια παρουσίαση πάντα έχουμε το άγχος αν θα είμαστε βαρετοί, αν θα περάσουμε τα μηνύματα και τις πληροφορίες που θέλουμε και αν τελικά θα πάρουμε την ανάδραση που επιθυμούμε. Ανεξαρτήτως ηλικίας και ενδιαφερόντων του κοινού είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να τους τραβήξουμε την προσοχή και να τους κάνουμε να συμμετέχουν ενεργά. Κάθε φορά όμως που τους λέμε να πουν τη γνώμη τους, κανένας δεν το κάνει, αντιθέτως όλοι κοιτούν τα κινητά τους! 


Με το Slido όμως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας ακριβώς αυτό, τα κινητά του κοινού μας, κάνοντάς τους να τα χρησιμοποιήσουν για να μας μιλήσουν.

 

Πρόκεται για ένα add-on στα, πολύ εύκολα στη χρήση, Google Slides που μας επιτρέπει να κάνουμε ερωτήσεις στο κοινό μας και να λαμβάνουμε σε πραγματικό χρόνο τις απαντήσεις τους στην οθόνη της παρουσίασής μας, κάνοντας έτσι πολύ πιο ενδιαφέρουσα και διαδραστική την προσπάθειά μας! Το συγκεκριμένο εργαλείο, που υπάρχει και σε δωρεάν version, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με χιουμοριστικό τρόπο για να σπάσει τον πάγο αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ουσιαστική αλληλεπίδραση με το κοινό μας, στην προσπάθειά μας για μια ειλικρινή συζήτηση και ανάδραση. Πολύ εύχρηστο εργαλείο, με ωραία διεπιφάνεια εργασίας και απόλυτα κατανοητό τρόπο λειτουργίας. 

Ετικέττες: google, slido, presentations, interaction


Ενημέρωση: 04-11-2019 08:39 | Αρχείο Κατηγορίας Εργαλεία