Φτιάχνοντας με τους μαθητές μας κινούμενα σχέδια!


Κατηγορία: Εργαλεία
Συνεισφορά: Ελένη Ρεβέκκα Στάιου - erstaiou@media.uoa.gr


Τί και αν απομένουν ελάχιστες μέρες για το σχολικό έτος να φτάσει στο τέλος του; Ποτέ δεν είναι αρκετά νωρίς για να αρχίσουμε να προγραμματίζουμε τί θα κάνουμε την επόμενη σχολική χρονιά. Άλλωστε για κάποια από αυτά θα πρέπει και εμείς με τη σειρά μας να "μελετήσουμε" και να μάθουμε νέα πράγματα. 


Ένας από τους πιο επιτυχημένους αλλά και διασκεδαστικούς τρόπους για να κρατήσουμε το ενδιαφέρον των μαθητών μας αλλά να τους μάθουμε και κάτι, είναι τα κινούμενα σχέδια. Τα παρακολουθούν μετά μανίας οπότε τί καλύτερο από το να μάθουμε τα παιδιά να τα φτιάχνουν και μόνα τους, για οποιοδήποτε θέμα θέλουν; 

 

Με τη βοήθεια εφαρμογών αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα και μάλιστα πλέον είναι εύκολο για παιδιά κάθε τάξης, από το δημοτικό μέχρι και το λύκειο. Στο σημερινό άρθρο μπορείτε να βρείτε 5 τρόπους, για κάθε ηλικία, που θα βοηθήσουν τα παιδιά να δημιουργήσουν κινούμενα σχέδια για όποιο θέμα τους εμπνεύσει. Δείτε λοιπόν αυτές τις εφαρμογές, βρείτε ποια σας ταιριάζει και κάντε τους μαθητές σας καλλιτέχνες!

Ετικέττες: animation, applications, free tools, school


Ενημέρωση: 13-06-2019 06:50 | Αρχείο Κατηγορίας Εργαλεία