10 εφαρμογές για να φτιάξετε τα δικά σας βίντεο!


Κατηγορία: Εργαλεία
Συνεισφορά: Ελένη Ρεβέκκα Στάιου - erstaiou@media.uoa.gr


Αν είστε εκπαιδευτικός και ανήκετε στους τυχερούς που έχετε iPad, τότε οι δυνατότητες που σας δίνει για να τo χρησιμοποιήσετε μέσα στην τάξη είναι πολλές! Οι εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε και να αξιοποιήσετε καλύπτουν όλα τα ενδιαφέροντα αλλά και όλα τα θέματα που μπορεί να προκύψουν μέσα σε ένα μάθημα.


Μία από τις πιθανές ανάγκες που μπορεί να συναντήσει ένας εκπαιδευτικός μέσα στην τάξη του είναι να θέλει να "γυρίσει" κάποιο βίντεο για τους μαθητές του. Δεν έχουν φυσικά όλοι τις επαγγελματικές ικανότητες και τα αντίστοιχα εργαλεία για να το κάνουν χωρίς πρόβλημα αλλά αυτό το κενό καλύπτεται από διάφορες εφαρμογές που προσφέρονται, οι περισσότερες δωρεάν.

 

Στο σημερινό άρθρο λοιπόν, μπορούμε να βρούμε 10 τέτοιες εφαρμογές, που μπορούν να μας βοηθήσουν εύκολα, γρήγορα και απλά να γυρίσουμε το δικό μας βίντεο στο iPad μας και να το αξιοποιήσουμε μέσα στην τάξη, με τους μαθητές μας. Οι επιλογές είναι πραγματικά πολλές, με την κάθε μία να προσφέρει και κάτι παραπάνω ή κάτι διαφορετικό, καλύπτοντας έτσι και τους πιο απαιτητικούς!

Ετικέττες: video, class, student, iPad, apple


Ενημέρωση: 24-08-2017 06:39 | Αρχείο Κατηγορίας Εργαλεία