6 εργαλεία για να είμαστε οργανωμένοι!


Κατηγορία: Εργαλεία
Συνεισφορά: Ελένη Ρεβέκκα Στάιου - erstaiou@media.uoa.gr


Νέα σχολική χρονιά ξεκινά οπότε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί μπαίνουν απότομα στην καθημερινότητα. Μετά από λίγο θα αρχίσουν και οι ημερομηνίες που θα πρέπει να σημειώνουμε: Τότε γράφουμε διαγώνισμα, τότε έχουμε συνάντηση, τότε πρέπει να παραδώσουμε εργασία κλπ. Πού να τα θυμόμαστε λοιπόν όλα αυτά;


Ευτυχώς που υπάρχουν διάφορες εφαρμογές που μπορούν να μας βοηθήσουν με υπενθυμίσεις και οργάνωση του χρόνου μας για να μην εξαρτώμαστε από κανέναν και να μην χανόμαστε. 

 

Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές που μπορούν να στέλνουν υπενθυμίσεις όπου και όποτε το επιλέξουμε. Επίσης, υπάρχουν και εργαλεία όπως το Google Calendar το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όπου και αν βρισκόμαστε και μπορούμε να σημειώνουμε τα ραντεβού μας και τις υποχρεώσεις μας. Υπάρχουν όμως και άλλα εργαλεία που μας βοηθούν να γράφουμε "ηλεκτρονικά post-its" ή να κάνουμε λίστες με το τι έχουμε να κάνουμε και μάλιστα μπορούμε να τα μοιραστούμε και με άλλους. Ενδιαφέρον έχει και ένα εργαλείο για τον Chrome, που κάθε φορά που ανοίγεις μία νέα καρτέλα σου εμφανίζει τη λίστα με το τι έχεις να κάνεις!

Ετικέττες: school, students, teachers, parents, google, chrome, to-do, task


Ενημέρωση: 01-09-2016 06:29 | Αρχείο Κατηγορίας Εργαλεία