Το δημοφιλές iPad στην εκπαίδευση!


Κατηγορία: Εργαλεία
Συνεισφορά: Ελένη Ρεβέκκα Στάιου - erstaiou@media.uoa.gr


Ένα από τα χαρακτηριστικά του iPad, του tablet της Apple, είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όποιον σκοπό επιθυμεί ο χρήστης του. Από επαγγελματικούς σκοπούς και διασκέδαση μέχρι και την εκπαίδευση. Ας δούμε μερικές χρήσεις για εκπαιδευτικούς σκοπούς.


Οι δύο γενιές, πλέον, iPad μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μέσα στα σχολεία αλλά και από τους δασκάλους και τους γονείς. Στον σύνδεσμο βλέπουμε συγκεντρωμένες ιδέες, οι οποίες ανανεώνονται συνεχώς, σχετικά με τη χρήση του gadget από τους μαθητές, τους καθηγητές, τους γονείς, ακόμα και από ΑμεΑ.

 

 

 

Μέσω των εφαρμογών που μπορεί να κατεβάσει ο χρήστης από το αντίστοιχο ηλεκτρονικό κατάστημα, το iPad μεταμορφώνεται. Από ηλεκτρονικό βιβλίο, εργαλείο προγραμματισμού μαθημάτων και ψηφιακής αφήγησης μπορεί να γίνει μέχρι και τρόπος αξιολόγησης μαθημάτων στο πανεπιστήμιο.

 

 

 

Οι πολλές ιδέες για τη χρήση του αλλά και τα διάφορα tips και μυστικά για την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων του, μπορούν (ίσως) να το κάνουν το αγαπημένο σας εργαλείο.Ενημέρωση: 27-05-2011 13:01 | Αρχείο Κατηγορίας Εργαλεία