Το YouTube πρώτο στις προτιμήσεις των φοιτητών!


Κατηγορία: Ειδήσεις
Συνεισφορά: Μαριάνα Πουτακίδου - marpout@gmail.com


Το YouTube τερμάτισε πρώτο στη λίστα των εμπορικών σημάτων ως το πιο αγαπητό brand των φοιτητών. Σύμφωνα με την έρευνα «Νεολαία 100» η δημοφιλής ιστοσελίδα διαμοιρασμού βίντεο κατατάσσεται πρώτη μεταξύ των αγαπημένων στις ηλικίες 18 - 24 ετών, κερδίζοντας μια σειρά από άλλα πολύ εμπορικά τεχνολογικά brands, όπως η Wikipedia, το Google, το Facebook και η Apple, η οποία καταλαμβάνει την 24η θέση στον κατάλογο.


Οι ερευνητές δημιούργησαν μια λίστα από 220 μάρκες η οποία εστάλη στους φοιτητές ως μία online έρευνα στην οποία οι ερωτηθέντες κλήθηκαν να επιλέξουν τα αγαπημένα τους μέσω μιας κλίμακας αρεσκείας 5 βαθμίδων. Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν στο Campus της Google στο Λονδίνο. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το YouTube αγοράστηκε από την Google το 2006 για 1,65 δισεκατομμύρια δολάρια. Η ίδια η Google τερμάτισε τέταρτη στον κατάλογο της έρευνας.

 

 

 

«Το YouTube έχει μεταμορφώσει με επιτυχία το « βίντεο », σε μια συζήτηση μεταξύ δημιουργών, συγγραφέων, παραγωγών και κοινού», δήλωσε ο Luke Mitchell, υπεύθυνος της εταιρείας που διεξήγαγε τη δημοσκόπηση. «Παρέχει μια πλατφόρμα όπου το ταπεινό βίντεο έχει μετατραπεί σε μια διαδικτυακή επανάσταση που απηχεί στους νέους».

 

 

Ετικέττες: youtube, φοιτητές, έρευνα


Ενημέρωση: 26-10-2012 07:31 | Αρχείο Κατηγορίας Ειδήσεις