Τα 25 καλύτερα εκπαιδευτικά blogs για το 2012


Κατηγορία: Ειδήσεις
Συνεισφορά: Μαριάνα Πουτακίδου - marpout@gmail.com


Με σκοπό να αναδειχθεί η σκληρή αλλά ταυτόχρονα δημιουργική δουλειά που γίνεται στο χώρο του εκπαιδευτικού blogging, η ομάδα του EducationWorld.com που αποτελείται από εκπαιδευτικούς, δασκάλους και επαγγελματίες στήριξης του σχολείου, έχει επιλέξει αυτά που θεωρεί τα 25 καλύτερα blogs για το 2012.


Ως διαδικτυακή πηγή επαγγελματικής εξέλιξης, τα blogs προσφέρουν μια σταθερή ροή ιδεών και λύσεων για τους σύγχρονους εκπαιδευτικούς. Ιδιαίτερα τα εκπαιδευτικά blogs παρέχουν συμβουλές για τα πάντα, από την σχολική βελτίωση ως την ενσωμάτωση της τεχνολογίας, και εφόσον τις περισσότερες φορές τα διαχειρίζονται εκπαιδευτικοί, οι αναγνώστες μπορούν να εμπιστεύονται ότι ο συγγραφέας έχει βιώσει πραγματικά την πρόκληση από πρώτο χέρι.

 

 

 

«Τα άτομα στη λίστα μας συμβάλουν τα μέγιστα στον τομέα της εκπαίδευσης. Τα blogs τους είναι δημιουργικά, με επαγγελματική εμφάνιση και περιέχουν πρακτικό, χρήσιμο περιεχόμενο,» δήλωσε η Sarah W. Caron, κοινωνική συντάκτης του EducationWorld.com. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να τιμήσουμε μια διαφορετική ομάδα εκπαιδευτικών που μοιράζονται απλόχερα το χρόνο και τα ταλέντα τους στην μπλογκόσφαιρα.»

Ετικέττες: εκπαιδευτικοί, blog


Ενημέρωση: 04-04-2012 08:35 | Αρχείο Κατηγορίας Ειδήσεις