Μαθητικός Διαγωνισμός από το Junior Achievement Greece


Κατηγορία: Ειδήσεις
Συνεισφορά: Ελένη Ρεβέκκα Στάιου - erstaiou@media.uoa.gr


Τον διαδικτυακό Μαθητικό Διαγωνισμό «Καλύτερο Promo Video Εικονικών Επιχειρήσεων 2022» διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Junior Achievement Greece και καλεί το κοινό να ψηφίσει την αγαπημένη του μαθητική «start up»! Στην πλατφόρμα www.jagreece.org/promovoting, που θα είναι ανοιχτή έως 11 Μαρτίου 2022, το κοινό θα μπορεί να δει τις συμμετοχές από Γυμνάσια και Λύκεια όλης της Ελλάδας και να ψηφίσει μια φορά έως 3 μαθητικές «επιχειρήσεις». Το έπαθλο για την «Εικονική Επιχείρηση» που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από το κοινό και τις άλλες ομάδες είναι η απευθείας πρόκρισή της στις 10 Καλύτερες Εικονικές Επιχειρήσεις της χρονιάς και τον Πανελλαδικό Τελικό του 2022.


Το πρόγραμμα Μαθητική «Εικονική Επιχείρηση» του JA Greece τελεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Είναι το παγκόσμιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Junior Achievement που πραγματοποιείται σε όλες τις Η.Π.Α. και σε 120 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η νικήτρια ομάδα του Πανελλαδικού Τελικού Διαγωνισμού 2022 θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Τελικό «JA Europe Company Program Competition 2022», στις 12 με 14 Ιουλίου στο Ταλίν της Εσθονίας στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Νεανικής Επιχειρηματικότητας Gen-E. Κριτική επιτροπή θα επιλέξει τις 10 Καλύτερες μαθητικές «επιχειρήσεις» που θα διαγωνισθούν στον Πανελλαδικό Τελικό την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022. Η περυσινή νικήτρια ομάδα «FlowOn» από το Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κατάφερε να κερδίσει το 2ο Βραβείο στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό του JA Europe του 2021 και έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες.

 

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για το καλύτερο promo video θα ανακοινωθούν σε online live event την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022, στις 16:00, που θα μεταδοθεί στην ιστοσελίδα της ψηφοφορίας και τα social media του JA Greece.



Ενημέρωση: 03-03-2022 08:37 | Αρχείο Κατηγορίας Ειδήσεις