STEM για όλους!


Κατηγορία: Ειδήσεις
Συνεισφορά: Ελένη Ρεβέκκα Στάιου - erstaiou@media.uoa.gr


H STEM Discovery Campaign 2022 είναι μια κοινή διεθνή πρωτοβουλία που διοργανώνεται από το έργο Scientix και προσκαλεί έργα, οργανισμούς, βιβλιοθήκες, σχολεία, πανεπιστήμια και συλλόγους νέων σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο για να γιορτάσουν τη σταδιοδρομία και τις σπουδές στους τομείς της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής και των Μαθηματικών.).


Το STEM είναι παρόν σχεδόν σε όλες τις πτυχές της ζωής μας. Γι’ αυτό πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση STEM δίνοντας έμφαση στην αξία της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής και των Μαθηματικών. Φέτος, το Scientix ενθαρρύνει κάθε εκπαιδευτικό φορέα να διοργανώσει εκδηλώσεις και δραστηριότητες που αυξάνουν την ευαισθητοποίηση των μαθητών και κάνουν το STEM προσβάσιμο σε όλους , προβάλλοντας βασικές δεξιότητες που θα χρειαστούν οι μαθητές και οι κοινωνίες μας στο εγγύς μέλλον.

 

Από την 1η Φεβρουαρίου έως τις 30 Απριλίου 2022 με κορυφαία δραστηριότητα την εβδομάδα από 23 έως 30 Απριλίου, η καμπάνια STEM Discovery είναι ένας εορτασμός της συνεχούς δέσμευσης και εργασίας που επιτελείται από αφοσιωμένους εκπαιδευτικούς και κάθε ενδιαφερόμενο μέρος στην εκπαίδευση για τη βελτίωση της εκπαίδευσης στις Φυσικές Επιστήμες και τον αλφαβητισμό στην Ευρώπη.

 

Το Scientix προσκαλεί όλους να συμμετάσχουν στην καμπάνια STEM Discovery 2022 οργανώνοντας δραστηριότητες STEM και παρουσιάζοντάς τις στον χάρτη της καμπάνιας STEM Discovery, γίνοντας συνεργάτες και συμμετέχοντας στους διαγωνισμούς καθώς και σε άλλες διαδικτυακές εκδηλώσεις! Διαβάστε περισσότερα για την STEM Discovery 2022 campaign εδώ

Ετικέττες: stem, ellak


Ενημέρωση: 17-02-2022 08:18 | Αρχείο Κατηγορίας Ειδήσεις