Νέοι άνθρωποι που καινοτομούν και δίνουν το παράδειγμα!


Κατηγορία: Ειδήσεις
Συνεισφορά: Ελένη Ρεβέκκα Στάιου - erstaiou@media.uoa.gr


Το διαδίκτυο είναι εξαιρετικό εργαλείο καθώς μας προσφέρει τη δυνατότητα να μαθαίνουμε τα νέα από ολόκληρο τον κόσμο, άμεσα, με το πάτημα ενός κουμπιού. Πέρα από το κομμάτι της ενημέρωσης όμως, αυτές οι εξελιξεις από τον κόσμο μπορεί να δώσουν και παράδειγμα σε εμάς εδώ, εσωτερικά. 


Πάντα είναι άλλωστε ελπιδοφόρο να μαθαίνουμε για νέες ανακαλύψεις, καινοτομίες και προσπάθειες που γίνονται από ανθρώπους νέους για μια καλύτερη κοινωνία, για έναν καλύτερο κόσμο. Καινοτομίες που γίνονται για να λύσουν προβλήματα που ταλαιπωρούν μεγάλους ή και μικρότερους πληθυσμούς και θα κάνουν τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων. Τι καλύτερο λοιπόν για τους μαθητές μας να δουν αυτά τα παραδείγματα και, γιατί όχι, να προσπαθήσουν και αυτοί για κάτι ανάλογο.

 

Στο σημερινό άρθρο μπορείτε να δείτε 16 νέους ανθρώπους που καινοτομούν και που θα κάνουν τη διαφορά σε αυτήν τη χρονιά που μόλις ξεκινάει. Διαβάστε με τους μαθητές σας τις ιστορίες τους, ψάξτε στοιχεία και προσπαθήστε να φέρετε αυτές τις καινοτομίες και στο ελληνικό περιβάλλον. Μήπως τελικά υπάρχει χώρος για την αντίστοιχη καινοτομία και στη χώρα μας;

Ετικέττες: innovation


Ενημέρωση: 13-01-2022 09:07 | Αρχείο Κατηγορίας Ειδήσεις