Science is Wonderful!


Κατηγορία: Ειδήσεις
Συνεισφορά: Ελένη Ρεβέκκα Στάιου - erstaiou@media.uoa.gr


Δωρεάν και ανοιχτή σε όλους, η εκδήλωση Science is Wonderful! φέρνει τον κόσμο της επιστήμης σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλη την Ευρώπη. Επιστήμονες από όλους τους κλάδους είναι έτοιμοι να συζητήσουν διαδικτυακά με δασκάλους και μαθητές που μιλούν οποιαδήποτε γλώσσα, να τους εμπνεύσουν και να τους δείξουν τον μαγικό κόσμο της έρευνας. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα από τις 10 έως τις 26 Νοεμβρίου.


Οι εγγραφές για την εκδήλωση "Science is Wonderful!" έχουν πλέον ξεκινήσει! Από τις 10 Νοεμβρίου, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, να κάνετε κράτηση ενός επιστήμονα και να ξεκλειδώσετε το πλήρες περιεχόμενο της εκδήλωσης.

 

Από τις 22 έως τις 26 Νοεμβρίου, εσείς και οι μαθητές σας θα μπορείτε να συναντήσετε λαμπρούς επιστήμονες  διαδικτυακά, να εκτελέσετε τα πειράματά τους, να παρακολουθήσετε τα εργαστήριά τους σε πραγματικό χρόνο και να τους κάνετε όποιες ερωτήσεις θέλετε στη γλώσσα σας! Επιπλέον, μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε την εκδήλωση "Science is Wonderful!! Digital από τις 10 Νοεμβρίου, όπου θα βρείτε εκπαιδευτικούς πόρους, παιχνίδια και βίντεο που ετοιμάστηκαν από τους επιστήμονές μας για να τα χρησιμοποιείτε με τους μαθητές σας όλο τον χρόνο.

 

Η εκδήλωση "Science is Wonderful!" είναι μια πρωτοβουλία των Δράσεων Marie Skłodowska-Curie (MSCA) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του προγράμματος αναφοράς για διδακτορική εκπαίδευση και μεταδιδακτορική κατάρτιση. Οι αφοσιωμένοι επιστήμονες που χρηματοδοτούνται από το MSCA φέρνουν την επιστήμη τους πιο κοντά στα παιδιά και αυξάνουν το ενδιαφέρον των νέων για την επιστήμη και τη σταδιοδρομία στην έρευνα με διασκεδαστικούς τρόπους που δίνουν κίνητρα. Αποτελούν επίσης ισχυρά πρότυπα για παιδιά και εφήβους από όλο τον κόσμο.

Ετικέττες: Europe, science


Ενημέρωση: 10-11-2021 09:46 | Αρχείο Κατηγορίας Ειδήσεις