2ο Πανελλήνιο Συνέδριο: MoodleMoot 2018


Κατηγορία: Ειδήσεις
Συνεισφορά: Ελένη Ρεβέκκα Στάιου - erstaiou@media.uoa.gr


To Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το  Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής το ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, και ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών διοργανώνουν στις 29 και 30 Νοεμβρίου στο ΕΜΠ το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο MoodleMoot.


Σκοπός του MoodleMoot και φέτος είναι να προωθήσει το γόνιμο και δημιουργικό διάλογο στην εκπαιδευτική κοινότητα για τη χρήση του Moodle, να αναδείξει καλές πρακτικές χρήσης του στην Ελλάδα, καθώς και να παρουσιαστούν καινοτόμες χρήσεις λειτουργιών του Moodle στην Ελλάδα και διεθνώς.

Μερικές από τις θεματικές ενότητες MoodleMootGR είναι οι καλές πρακτικές χρήσης Moodle στην Πρωτοβάθμια-Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και σε εταιρικό περιβάλλον, το Mobile Learning, η διαχείριση και ανάπτυξη του Moodle, το Gamification στο Moodle κ.α.

Το συνέδριο απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης, σε μέλη της Ακαδημαϊκής-Ερευνητικής Κοινότητας, σε ερευνητές της Εκπαίδευσης, σε εκπαιδευτές Ενηλίκων και σε εταιρίες και οργανισμούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που χρησιμοποιούν το Moodle.

Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε ακόμα να καταθέσετε τις προτάσεις σας μέχρι τις 19 Νοεμβρίου 2018!

Ετικέττες: moodle, conference, education


Ενημέρωση: 15-11-2018 06:40 | Αρχείο Κατηγορίας Ειδήσεις