Εσείς τι θα κάνατε με έναν 3D Εκτυπωτή;


Κατηγορία: Ειδήσεις
Συνεισφορά: Ελένη Ρεβέκκα Στάιου - erstaiou@media.uoa.gr


Αν έχετε ήδη πολλές ιδέες αλλά δεν έχετε τρόπο να τον αποκτήσετε για το σχολείο σας, τότε τώρα ίσως είναι η ευκαιρία σας! Δείτε πώς!


 Ο Οργανισμός Ανοιχτών  Τεχνολογιών  ΕΕΛ/ΛΑΚ και η Openwise ανακοινώνουν πρόσκληση για την διάθεση πέντε τρισδιάστατων εκτυπωτών(3d printers) σε Δημοτικά,  Γυμνάσια και Λύκεια για την σχολική περίοδο 2017-2018.

 

Κάθε Δημοτικό σχολείο, Γυμνάσιο ή Λύκειο που επιθυμεί να συμμετέχει θα πρέπει να υποβάλει πρόταση που θα περιγράφει την κύρια χρήση και πιθανές δευτερεύουσες χρήσεις του εκτυπωτή (π.χ. υποστήριξη συγκεκριμένων εργασιών των μαθητών, συμμετοχή σε δράσεις ρομποτικής, διαγωνισμούς κλπ). Η πρόταση επίσης θα πρέπει να περιλαμβάνει περιγραφή των μαθησιακών στόχων και μια προσέγγιση των σχεδίων μαθήματος που αναμένει το σχολείο και οι καθηγητές του να προκύψουν από τη χρήση και ενσωμάτωση του εκτυπωτή στη μαθησιακή διαδικασία. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο link της ανακοίνωσης

 

Τα σχολεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα έως την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017. 



Ενημέρωση: 07-12-2017 07:09 | Αρχείο Κατηγορίας Ειδήσεις