Διαδικτυακό εργαστήριο για τη Δημιουργικότητα και Καινοτομία στην Προσχολική Εκπαίδευση και φροντίδα


Κατηγορία: Σεμινάρια
Συνεισφορά: Αλεξάνδρα Νάκου - alexandranakou@gmail.com


Το eTwinning είναι η Κοινότητα για τα σχολεία στην Ευρώπη. Εκπαιδευτικοί από όλες τις χώρες που συμμετέχουν, μπορούν να εγγραφούν και να χρησιμοποιήσουν τα online εργαλεία του eTwinning για να συναντηθούν εικονικά, να ανταλλάξουν ιδέες και παραδείγματα πρακτικής, να συμμετάσχουν σε Ομάδες και να ενημερωθούν για εκπαιδευτικά σεμινάρια. 


Εκτός από την συνεργασία των εκπαιδευτικών σε έργα το eTwinning προσφέρει διαδικτυακά προγράμματα επιμόρφωσης (elearning), σε ευρωπαϊκό αλλά και σε εθνικό επίπεδο. Έτσι δίνεται η ευκαιρία στους εκπαιδευτικούς να επιμορφωθούν σε θέματα που αφορούν στις εξελίξεις στον τομέα της παιδαγωγικής και στη χρήση των Νέων Τεχνολογιών.  Σε αυτό το πλαίσιο ο ελληνικός Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (ΕΟΥ) eTwinning προσκαλεί  μόνιμους/ες εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στην Προσχολική Εκπαίδευση, να δηλώσουν συμμετοχή στο Διαδικτυακό Εργαστήριο Επαγγελματικής Ανάπτυξης   με θέμα « Δημιουργικότητα και Καινοτομία στην Προσχολική Εκπαίδευση και φροντίδα» που διοργανώνει η Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning,  29-31 Μαρτίου 2023. 

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους τους εκπαιδευτικούς Προσχολικής Εκπαίδευσης. Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Να είναι εγγεγραμμένοι/ες στο eTwinning, στην Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα Σχολικής Εκπαίδευσης
  • Να γνωρίζουν Αγγλικά, επίπεδο Β2 (γλώσσα επικοινωνίας του εργαστηρίου)
  • Να γνωρίζουν χρήση Η/Υ (Α’ επίπεδο)

Η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέχρι τις 15/03/2023 στις 23.59. 

https://courses.etwinning.gr/survey/index.php/576152Ενημέρωση: 07-03-2023 14:38 | Αρχείο Κατηγορίας Σεμινάρια