Η τεχνητή νοημοσύνη στην καθημερινότητά μας


Κατηγορία: Σεμινάρια
Συνεισφορά: Αλεξάνδρα Νάκου - alexandranakou@gmail.com


Τα συστήματα Τεχνητής Νοημοσύνης – Artificial Intelligence (AI) και οι τεχνολογίες της ήδη υπάρχουν μέσα σε καθημερινές μας δραστηριότητες και εργασίες. Μπορεί να τα χρησιμοποιούμε  αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι έχει να μας προσφέρει η τεχνητή νοημοσύνη αλλά και ποιους κινδύνους έχει η αλόγιστη χρήση της. 


Το Πανεπιστήμιο Κρήτης και η Σχολή Επιστημών Αγωγής διοργανώνουν, το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 και ώρα 18.00 , τον 1ο κύκλο συζήτησης με θέμα « η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Καθημερινότητα μας». Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Όποιος/α ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει αλλά και να συμμετάσχει στην ανοικτή συζήτηση μπορεί από τη  σελίδα του Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α στο Facebook https://www.facebook.com/PTDElab σε πραγματικό χρόνο. 

Ο εισηγητής, ο κ. Μιχάλης Μεϊμάρης, είναι Ομότιμος Καθηγητής Νέων Τεχνολογιών και Μ.Μ.Ε στην Επικοινωνία και την Εκπαίδευση στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Οι θεματικοί κύκλοι συζήτησης σχετικά με την «ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ» πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών:  Επιστήμες της Αγωγής – Εξ αποστάσεως εκπαίδευση με την χρήση των ΤΠΕ [eLearning] του Πανεπιστημιου Κρήτης.

Αναλυτικές πληροφορίες:  https://www.edivea.org/artificialintelligence.html

 Ενημέρωση: 28-02-2023 21:00 | Αρχείο Κατηγορίας Σεμινάρια