11η Ημερίδα Τεχνολογίες αιχμής στην εκπαιδευτική πράξη


Κατηγορία: Σεμινάρια
Συνεισφορά: Αλεξάνδρα Νάκου - alexandranakou@gmail.com


Στις 6 και 7 Μαρτίου 2021, τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου διοργανώνουν, την 11η διημερίδα «Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη», διαδικτυακά αυτή τη φορά λόγω των έκτακτων συνθηκών που αντιμετωπίζουμε όλοι αυτή την περίοδο. Η θεματική  της διημερίδας επικεντρώνεται στη χρήση και αξιοποίηση της τεχνολογίας στην εκπαιδευτική διαδικασία.


Η διημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε φοιτητές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης & Κολεγίων καθώς και σε όλους όσους ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με το χώρο της εκπαίδευσης.

Η διημερίδα παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα και τις δύο μέρες με πλήθος ομιλητών από τον ελληνικό και διεθνή χώρο. Στόχος της είναι να δοθεί βήμα σε αξιόλογους εκπαιδευτικούς και εκπαιδευτές του δημόσιου ή του ιδιωτικού τομέα να παρουσιάσουν μέρος της δουλειάς τους καθώς και να δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες  να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που τους παρέχουν οι Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών στην καθημερινότητα της εκπαιδευτικής πράξης.

Η συμμετοχή στη διημερίδα, όπως κάθε χρόνο, είναι δωρεάν για τους ενδιαφερόμενους, ενώ μετά τη διημερίδα θα σταλούν ηλεκτρονικά οι βεβαιώσεις σε όσους παρακολούθησαν.

Φόρμα Δήλωση συμμετοχήςΕνημέρωση: 09-02-2021 06:08 | Αρχείο Κατηγορίας Σεμινάρια