Γονείς , εκπαιδευτικοί και τηλεκπαίδευση


Κατηγορία: Σεμινάρια
Συνεισφορά: Αλεξάνδρα Νάκου - alexandranakou@gmail.com


Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε από τον προηγούμενο Μάρτιο έχει μετατρέψει την τηλεκπαίδευση και την τηλεργασία σε μία καθημερινότητα και αναγκαιότητα. Γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές και μαθήτριες προσπαθούν να ισορροπήσουν και να προσαρμοστούν όσο καλύτερα γίνεται στις συνθήκες αυτές. Σε αυτή την ομαλή μετάβαση από τη δια ζώσης εκπαίδευση στην εκπαίδευση εξ αποστάσεως είναι βασικό να συνδράμουν εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς. 


To Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2016 υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας και πιο συγκεκριμένα του Ινστιτούτου Πληροφορικής. Αποτελεί τον επίσημο εκπρόσωπο στην Ελλάδα των Πανευρωπαϊκών Οργανισμών INSAFE / INHOPE που χαράσσουν την ευρωπαϊκή στρατηγική για ένα ασφαλές και ποιοτικό διαδίκτυο .

Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου  διοργανώνει ένα webinar σε σχέση με την τηλεκπαίδευση και τους προβληματισμούς γύρω από αυτή που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 στις 17:30. Το webinar απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και γονείς. Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν συμπληρώνοντας την απαραίτητη φόρμα  έως την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του κέντρου.Ενημέρωση: 08-12-2020 01:26 | Αρχείο Κατηγορίας Σεμινάρια