Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2018


Κατηγορία: Σεμινάρια
Συνεισφορά: Ελένη Ρεβέκκα Στάιου - erstaiou@media.uoa.gr


Πλησιάζουν οι μέρες για τον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2018, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Φεβρουαρίου 2018 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών (Διεύθ.: Αναστάσεως 2, Παπάγου, πλησίον Μετρό - Στάση Εθνικής Άμυνας).


Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνεται κάθε χρόνο από το δίκτυο Insafe/INHOPE με την υποστήριξη της Κομισιόν, με σκοπό να προωθήσει την ασφαλή και θετική χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, ιδιαίτερα ανάμεσα σε παιδιά και νέους ανθρώπους. Τη δεύτερη μέρα της δεύτερης εβδομάδας του δεύτερου μήνα κάθε χρόνο, κατά τον εορτασμό της ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, χιλιάδες άνθρωποι ενώνονται για να αφυπνίσουν σε θέματα σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις και δράσεις παγκοσμίως.

 

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου αποσκοπεί όχι μόνο στο να δημιουργήσει ένα ασφαλέστερο διαδίκτυο, αλλά και ένα καλύτερο διαδίκτυο, όπου όλοι έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν την τεχνολογία υπεύθυνα, με σεβασμό, με κριτική σκέψη και δημιουργικά.

 

Γιορτάζοντας τη θετική δύναμη του διαδικτύου, το θέμα της φετινής Ημέρας “Δημιούργησε, επικοινώνησε και μοιράσου το σεβασμό: Ένα καλύτερο διαδίκτυο ξεκινάει από εσένα” ενθαρρύνει όλους να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο κίνημα, να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες του διαδικτύου, να φέρει τους ανθρώπους κοντά.

 

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου - Κεντρική εκδήλωση [Facebook event]

Πρόγραμμα εκδήλωσης SID 2018

Υποβολή συμμετοχής στην εκδήλωση της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2018Ενημέρωση: 18-01-2018 06:53 | Αρχείο Κατηγορίας Σεμινάρια