Το Pinterest κερδίζει έδαφος στην εκπαίδευση! [infographic]


Κατηγορία: Άρθρα
Συνεισφορά: Μαριάνα Πουτακίδου - marpout@gmail.com


Με πάνω από 10 εκατομμύρια χρήστες, το Pinterest έχει εκτοξευθεί σε δημοτικότητα από την έναρξή του σε beta μορφή το Μάρτιο του 2010. Αυτή η ταχεία ανάπτυξη καθιστά την γρηγορότερα  αναπτυσσόμενη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης  κατά το παρελθόν έτος. Αν είστε εξοικειωμένοι με Pinterest, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί. Πρόκειται για ένα εντελώς νέο τρόπο για να συλλέξει και να οργανώσει κάποιος όλες εκείνες τις ελκυστικές, και ενδιαφέρουσες εικόνες και ιδέες που θα συναντήσει στο διαδίκτυο κάθε μέρα.


Οι άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα βρίσκουν νέους και συναρπαστικούς τρόπους για να χρησιμοποιήσουν το Pinterest. Οι εκπαιδευτικοί έχουν γοητευθεί από το Pinterest σε πολύ μεγάλο βαθμό. Από το νηπιαγωγείο μέχρι το κολέγιο, οι δάσκαλοι, οι καθηγητές και οι μαθητές χρησιμοποιούν Pinterest δημιουργικά για να οργανώσουν  και να μοιραστούν  τις ιδέες τους από όλο το διαδίκτυο.


 


Μάθετε περισσότερα σχετικά με Pinterest και τον τρόπο που οι εκπαιδευτικοί και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα εν γένει το χρησιμοποιούν μέσα και έξω από την τάξη.



Ενημέρωση: 07-12-2012 08:18 | Αρχείο Κατηγορίας Άρθρα