Χρησιμοποίηστε τα social media όπως η Όπρα!


Κατηγορία: Άρθρα
Συνεισφορά: Ελένη Ρεβέκκα Στάιου - erstaiou@media.uoa.gr


Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό αλλά η Όπρα αποτελεί παράδειγμα επιτυχημένης χρήσης και των social media. Ακόμα και αν δεν κάνετε την ίδια δουλειά, μπορείτε να πάρετε κάποια tips και να τα εφαρμόσετε και εσείς με τη σειρά σας.


Πρώτα από όλα δεν διαχωρίζει τα social media από τα υπόλοιπα πράγματα που κάνει. Όλα μαζί αποτελούν ένα ενιαίο σύνολο με κοινό στόχο ενώ εκμεταλλεύεται πλήρως το μεγάλο πλεονέκτημα της πληφορορίας που λαμβάνει από το κοινό της σε πραγματικό χρόνο.


 


Πολύ σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι δεν «παρακαλά» το κοινό της να συμμετέχει αλλά αντίθετα το επιβραβεύει. Βάσει της εμπειρίας της ξέρει ακριβώς τι θέλει ο κάθε άνθρωπος που την παρακολουθεί και του το δίνει.


 


Αυτά τα στοιχεία, αλλά και τα άλλα που περιλαμβάνονται στο άρθρο, μπορεί να φαίνονται απλά αλλά λίγοι τα χρησιμοποιούν με τον σωστό τρόπο και αυτό αποδεικνύεται στην πορεία. Είναι στοιχεία και κινήσεις που ταιριάζουν σε όλα τα επαγγέλματα, καθώς δεν έχουν να κάνουν με το επάγγελμα αλλά με την φύση των κοινωνικών μέσων.

Ετικέττες: social media, καλή χρήση


Ενημέρωση: 09-04-2012 08:48 (Δημιουργία: 08-04-2012 16:49) | Αρχείο Κατηγορίας Άρθρα