Έξι ιστολόγια που.....μαθαίνεις από αυτά


Κατηγορία: Άρθρα
Συνεισφορά: Αλεξάνδρα Νάκου - alexandranakou@gmail.com


Κάθε μέρα δημιουργούνται χιλιάδες ιστολόγια όπου πολλές φορές χαρακτηρίζονται εκπαιδευτικά χωρίς ωστόσο πολλές φορές να είναι στην πργαματικότητα. Η αλήθεια είναι πως ο όγκος ιστολογίων είτε από μαθητές είτε από εκπαιδευτικός είναι χαοτικός και πολλές φορές αποπροσανατολιστικός.


Υπάρχουν, ωστόσο, αξιόπιστα εκπαιδευτικά ιστολόγια όπου πραγματικά θα μπορούσαν να βοηθήσουν αποτελώντας καλές εκπαιδευτικές πρακτικές;
Αρχικά, καλό είναι όπως έχει αναφερθεί και σε παλιότερο άρθρο να αναζητήσουμε ιστολόγια που φιλοξενούνται σε εκπαιδευτικά κοινωνικά δίκτυα ή εκπαιδευτικές κοινότητες όπως τα γνωστά και πια καθιερωμένα Edublog Awards από τον ιστοχώρο Edublog.
ΑΠό τον κατάλογο των υποψηφίων αλλά και των νικητών για το καλύτερο εκπαιδευτικό ιστολόγιο δημιουργήθηκε μία λίστα των 6 πιο δημιουργικών ιστολογίων από τους διαχειριστές του ιστοχώρου Fractus Learning online.
Δείτε και επισκεφθείτε τον υπερσύνδεσμο για καθένα ιστολόγια από αυτά και διαμορφώστε τη δική σας γνώμη.Ενημέρωση: 02-03-2012 09:51 | Αρχείο Κατηγορίας Άρθρα