Παρακολούθησε τα ...Google docs σου!


Κατηγορία: Άρθρα
Συνεισφορά: Αλεξάνδρα Νάκου - alexandranakou@gmail.com



Η εκπαιδευτική κοινότητα από την αρχή της εμφάνισης των συνεργατικών εγγράφων της Google, τα γνωστά σε όλους μας Google Docs, επέδειξε ενθουσιασμό αλλά και την πεποίθηση πως μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικά στην μάθηση.


Ωστόσο, θέλοντας η εταιρεία να εξελίσσεται συνεχώς αλλά και να προσφέρει περισσότερες εφαρμογές στους χρήστες της παρουσιάζει την εφαρμογή Watch Doc που είναι συμβατή με τον φυλλομετρητή της Google τον Chrome.
Με την εφαρμογή αυτή, κάθε φορά που γίνεται μία προσθήκη, επεξεργασία ή αλλαγή σε κάποιο συνεργατικό έγγραφο που διαχειρίζεστε ενημερώνεστε από τον Chrome για την αλλαγή αυτή χωρίς να είστε απαραίτητα συνδεδεμένος στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.
Με αυτή τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή μπορείτε να παρακολουθείτε τις αλλαγές που κάνουν οι μαθητές ή οι φοιτητές σας σε εργασίες που τους έχετε αναθέσει.
Στο άρθρο της η Nate Green μας εξηγεί τον τρόπο που τα Google Docs αλλά και η ειδοποίηση μέσω του Watch Doc τη βοήθησε στη διδασκαλία της αλλά και στην οργάνωση του μαθήματος της.



Ενημέρωση: 09-02-2012 00:07 | Αρχείο Κατηγορίας Άρθρα