Τι θα φέρει το 2012 για τα social media;


Κατηγορία: Άρθρα
Συνεισφορά: Ελένη Ρεβέκκα Στάιου - erstaiou@media.uoa.gr


Με τις αλλαγές στα social media να διαδέχονται η μία την άλλη μέσα σε μέρες και βδομάδες και συνολικά αλλά και σε επίπεδο συγκεκριμένων υπηρεσιών, είναι αναμενόμενο να έχουμε την απορία τι άλλο μπορεί να δούμε να αλλάζει κατά τη διάρκεια ενός ολόκληρου χρόνου.


Το Facebook και το Twitter κατέχουν σημαντικές θέσεις στην κούρσα των κοινωνικών μέσων αλλά και των τρίτων εφαρμογών που ενσωματώνονται σε αυτά, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε και άλλες αλλαγές ή νέες εφαρμογές. Στο δίδυμο προσθέτουμε πλέον και το Google+, το οποίο θα προσπαθήσει να επεκτείνει και άλλο τη δύναμή του.


 


Εξελίξεις αναμένονται και στα κοινωνικά δίκτυα για τα κινητά τηλέφωνα, τα οποία έχοντας ήδη πολλούς χρήστες, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τους πολλαπλασιάσουν. Ακόμα τα κοινωνικά μέσα θα επηρεάσουν ακόμα περισσότερο επαγγέλματα όπως η δημοσιογραφία.


 


Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε και να δούμε τι θα μας φέρει η νέα χρονιά. Εσείς τι θα θέλατε να δείτε από τα social media το 2012;Ενημέρωση: 03-01-2012 09:07 (Δημιουργία: 02-01-2012 18:41) | Αρχείο Κατηγορίας Άρθρα