Πώς κάνουμε διάλειμμα στο σπίτι;


Κατηγορία: Άρθρα
Συνεισφορά: Ελένη Ρεβέκκα Στάιου - erstaiou@media.uoa.gr


Ωραία η τηλε-εκπαίδευση και είναι πραγματικά προς τιμήν μας το πόσο γρήγορα προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα, όχι μόνοι οι εκπαιδευτικοί αλλά και τα παιδιά που προσπαθούν να βρουν τους δικούς τους ρυθμούς σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον, και μάλιστα ψηφιακό!


Μία από τις λεπτομέρειες που τείνουμε να ξεχνάμε στην τηλε-εκπαίδευση είναι το (πολύτιμο) διάλειμμα! Ναι ναι, το διάλειμμα που αποτελεί μια εξαιρετικά σημαντική δραστηριότητα τόσο για την ξεκούραση και χαλάρωση των παιδιών όσο και για την κοινωνικοποίηση μεταξύ τους. Το δεύτερο το έχουμε χάσει δυστυχώς με το ψηφιακό κομμάτι, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τα υπόλοιπα και τις δυνατότητες που έχουμε. 

 

Στο σημερινό άρθρο λοιπόν θα βρείτε 11 τρόπους με τους οποίους θα παιδιά μπορούν να κάνουν διάλειμμα από το μάθημα στο σπίτι τους! Κάποιοι είναι πολύ απλοί και θα τα βοηθήσουν να ξεσκουριάσουν από τις πολλές ώρες μπροστά σε μία οθόνη, κάποιοι περιλαμβάνουν απλά αλλά δισκεδαστικά παιχνιδάκια και κάποιοι είναι αρκετά πιο προχωρημένοι όπως η πρόταση για διαλογισμό!



Ενημέρωση: 26-11-2020 08:24 | Αρχείο Κατηγορίας Άρθρα