Ημερίδα Γονέας στον 21ο αιώνα


Συνεισφορά: Αλεξάνδρα Νάκου - alexandranakou@gmail.com


Η ημερίδα "Γονέας στον 21ο αιώνα - Συμμετέχω, Επικοινωνώ, Συμβουλεύω" πραγματοποιείται το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 και ώρες 9 πμ - 5 μμ στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Δαΐς. 


Η ημερίδα διοργανώνεται από τα εκπαιδευτήρια Δούκα με την υποστήριξη του Εργαστηρίου Νέων Τεχνολογιών στην Επικοινωνία, την Εκπαίδευση και τα ΜΜΕ του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών.


Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν τους γονείς στο σύγχρονο κοινωνικό και εκπαιδευτικό περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθούν παράλληλα εργαστήρια σε θέματα συμβουλευτικής και υποστήριξης των παιδιών, καθώς και ασφαλούς και δημιουργικής χρήσης των νέων ψηφιακών μέσων. Η συμμετοχή στην ημερίδα και στα εργαστήρια είναι ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο και δεν έχει οικονομικό κόστος. Περισσότερα για την διοργάνωση, καθώς και την σχετική φόρμα δήλωσης συμμετοχής (ισχύει περιορισμός εγγραφής σε 1 το πολύ εργαστήριο για κάθε συμμετέχοντα) μπορείτε να βρείτε στον ιστοχώρο http://www.schoolofthefuture.gr/goneas.



Ενημέρωση: 07-02-2012 19:24 | Αρχείο Κατηγορίας Ανακοινώσεις