Ανοικτή έκθεση "Παιχνίδι, Μάθηση και Τεχνολογία"


Συνεισφορά: Ομάδα Έργου - info@mathisi20.gr


Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011, από τις 10.00 το πρωί έως τις 3.30 το απόγευμα στον χώρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, στο κέντρο της Αθήνας), παιδιά αλλά και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ψηφιακά παιχνίδια και διαδραστικές εφαρμογές που συμφιλιώνουν την διασκέδαση και τη μάθηση.


Οι επισκέπτες της έκθεσης "Παιχνίδι, Μάθηση και Τεχνολογία", που διοργανώνεται από το Εργαστήριο Νέων Τεχνολογιών στην Επικοινωνία, την Εκπαίδευση και τα ΜΜΕ, με την υποστήριξη του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Εφηρμοσμένης Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και τη συνεργασία της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, θα μπορούν όχι μόνο να δουν παραγωγές πολυμέσων αλλά και να παίξουν ψηφιακά παιχνίδια που δείχνουν ότι, ακόμη και μπροστά στην οθόνη ενός υπολογιστή, η γνώση μπορεί να κερδίζεται μέσα από το χαμόγελο.


 


Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη δωρεάν για όλους, και περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από το Εργαστήριο Νέων Τεχνολογιών στην Επικοινωνία, την Εκπαίδευση και τα ΜΜΕ ( http://www.media.uoa.gr/ntlab Νέο παράθυρο, τηλ. 210 3689426, email: medialab@media.uoa.gr).


 


Διαβάστε το δελτίο τύπου για την Ανοικτή έκθεση "Παιχνίδι, Μάθηση και Τεχνολογία"Pdf File - 762K



Ενημέρωση: 19-10-2011 11:56 | Αρχείο Κατηγορίας Ανακοινώσεις