Κάτι ανανεώνεται στα social media....


Κατηγορία: Ειδήσεις
Συνεισφορά: Ελένη Ρεβέκκα Στάιου - erstaiou@media.uoa.gr


Τις τελευταίες μέρες πολλές ειδήσεις προκύπτουν σχετικά με ανανεώσεις στα social media, νέα χαρακτηριστικά και νέες υπηρεσίες. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι κολοσσοί αισθάνονται ότι πρέπει συνεχώς να ανανεώνουν το ενδιαφέρον του κοινού.


Πρώτο και καλύτερο το Twitter, το οποίο τις τελευταίες μέρες έχει ανακοινώσει δύο πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά. Αρχικά, δημιούργησε ένα «κουμπί» το οποίο επιτρέπει στους χρήστες του να ακολουθούν κατευθείαν άλλους χρήστες από όπου και αν βρίσκονται, χωρίς να είναι ανάγκη να πάνε πρώτα στην ιστοσελίδα του Twitter. Η πιο σημαντική όμως ανακοίνωση είναι ότι πλέον διαθέτει τη δική του υπηρεσία φωτογραφιών. Πλέον οι χρήστες δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιούν τρίτες εφαρμογές για να ανεβάζουν το υλικό τους, αλλά αυτό θα γίνεται εύκολα μέσω του ίδιου του Twitter.


 


Άλλη μια πολύ σημαντική ανακοίνωση έγινε από την Google, η οποία στην προσπάθειά της να γίνει πιο κοινωνική, λανσάρει το κουμπί +1, κάτι σαν το αντίστοιχο Like του Facebook. Ήδη το κουμπί είναι διαθέσιμο για εισαγωγή στις ιστοσελίδες όσων το επιθυμούν και αναμένεται ότι θα είναι σκληρός αντίπαλος για το πολύ δημοφιλές Like.


 

Ετικέττες: social media, facebook, google, twitter


Ενημέρωση: 03-06-2011 08:52 | Αρχείο Κατηγορίας Ειδήσεις