Η online εκπαίδευση «εκθρονίζει» την παραδοσιακή μάθηση στην τάξη [infographic]


Κατηγορία: Έρευνες
Συνεισφορά: Μαριάνα Πουτακίδου - marpout@gmail.com


Πλήθος δραστηριοτήτων εκατομμυρίων ανθρώπων πλέον, από την αγορά μουσικής μέχρι την επικοινωνία, γίνεται online. Γι 'αυτό δεν αποτελεί έκπληξη ότι η online εκπαίδευση και ο αριθμός των Αμερικανών που λαμβάνουν ανώτατη εκπαίδευση στο Διαδίκτυο ανθεί, σύμφωνα με το νέο infographic που δημοσιεύει το Ashford University.


Περισσότερα από 6,1 εκατομμύρια Αμερικανοί παρακολούθησαν τουλάχιστον ένα online μάθημα το 2010 διάρκειας 560.000 περισσότεροι σε σχέση με το προηγούμενο έτος, σύμφωνα με την έρευνα, ενώ οι online εγγραφές αυξάνονται με ρυθμό 10%.

 

 

 

Πολλοί μαθητές, όπως εκείνοι  που ψάχνουν για να αλλάξουν καριέρα, δουλεύουν πλήρη απασχόληση, ή έχουν οικογενειακές υποχρεώσεις, θα διαπιστώσουν ότι η online εκπαίδευση είναι ένα αγαθό κατάλληλο για τις ανάγκες τους. Οι φοιτητές είναι ελεύθεροι να επικεντρωθούν στις σπουδές τους ανεξάρτητα και σε ένα πιο ευέλικτο ρυθμό, χωρίς τις πολλές αποσπάσεις της προσοχής που βρίσκονται συνήθως στις πανεπιστημιουπόλεις.Ενημέρωση: 10-05-2013 10:00 | Αρχείο Κατηγορίας Έρευνες