Το Εργαστήρι του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου γίνεται και ψηφιακό!


Κατηγορία: Σεμινάρια
Συνεισφορά: Ελένη Ρεβέκκα Στάιου - erstaiou@media.uoa.gr


Το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου ακολουθεί το ρεύμα της εποχής και υιοθετεί τα μαθήματα εξ' αποστάσεως για τα σεμινάρια δημιουργικής γραφής και επιμέλειας κειμένων.


Παραθέτουμε από την ανακοίνωση του Κέντρου:

 

 

 

Χρειάστηκαν αρκετοί μήνες έρευνας, συζητήσεων και προβληματισμών καθώς και η πολύτιμη συνεργασία με την επιστημονική ομάδα του τμήματος Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Καθηγητή Σίμο Ρετάλη, για να υλοποιηθεί η ψηφιακή πλατφόρμα που θα ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις ενός σεμιναρίου όπου συνυπάρχουν η μάθηση μαζί με την έμπνευση και τη δημιουργία.

 

 

 

Τρεις θεματικές καλύπτουν τα «ψηφιακά μαθήματα» που ξεκινούν τον προσεχή Οκτώβρη: μυθιστόρημα (Αμάντα Μιχαλοπούλου), ποίηση (Στρατής Πασχάλης) και διόρθωση/ επιμέλεια κειμένων (Ελένη Κεχαγιόγλου), δίνοντας την ευκαιρία να συμμετάσχουν όσοι δεν μπορούν λόγω απόστασης ή και χρόνου να παραβρίσκονται κάθε εβδομάδα στις αίθουσες του «Εργαστηρίου» στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη.

 

 

 

Παράλληλα συνεχίζονται και τα παραδοσιακά εργαστήρια.Ενημέρωση: 31-08-2011 08:04 (Δημιουργία: 30-08-2011 16:33) | Αρχείο Κατηγορίας Σεμινάρια