Τι χρώμα είναι το διαδικτυακό σας μάθημα;


Κατηγορία: Άρθρα
Συνεισφορά: Ελένη Ρεβέκκα Στάιου - erstaiou@media.uoa.gr


Τα διαδικτυακά μαθήματα ήρθαν για να μείνουν και αυτό δεν μπορεί κανείς να το αρνηθεί. Πέρα απο το προφανές, που είναι το ποιοτικό τους περιεχόμενο και η εκπαιδευτική τους αξία, τα μαθήματα αυτά πρέπει να έχουν και άλλα χαρακτηριστικά που θα τα κάνουν ευχάριστα. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που αυτά τα "δευτερεύοντα" χαρακτηριστικά είναι αυτά που "τραβούν" το μάτι πρώτα και κρατούν τους μαθητές κάθε ηλικίας. 


Ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι και τα χρώματα που χρησιμοποιούμε όταν δημιουργούμε τα διαδικτυακά μαθήματά μας. Μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να μην έχουμε επιλογές, γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσουμε μια συγκεκριμένη παλέττα αλλά αν έχουμε το ελευθέρας θα πρέπει να σκεφτούμε καλά ποια είναι τα χρώματα που θέλουμε να βάλουμε στο μάθημά μας. 

 

Στο σημερινό άρθρο θα δείτε 4 τρόπους για να συνδυάσετε όμορφα τα χρώματά σας και να τραβήξετε, και κυρίως να κρατήσετε, το ενδιαφέρον των μαθητών σας. Επίσης, θα δείτε τι πρέπει να αποφύγετε αν δεν θέλετε να τυφλώσετε και να τυφλωθείτε!

Ετικέττες: online courses, colors


Ενημέρωση: 21-10-2020 11:29 | Αρχείο Κατηγορίας Άρθρα