Φτιάχνοντας ένα διαδικτυακό μάθημα!


Κατηγορία: Άρθρα
Συνεισφορά: Ελένη Ρεβέκκα Στάιου - erstaiou@media.uoa.gr


Τα διαδικτυακά μαθήματα, είτε οδηγούν σε κάποιο επίσημο πτυχίο είτε όχι, είναι η μόδα της εποχής και προβλέπεται να επικρατήσουν ακόμα πιο πολύ. Άλλωστε είναι κάτι που διευκολύνει και δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ανθρώπους με μια απλή πρόσβαση στο διαδίκτυο και έναν απλό υπολογιστή να μορφωθούν και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. 


Το να οργανώσει κάποιος ένα τέτοιου είδους μάθημα, ή και ολόκληρο πτυχίο, είναι κάτι που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή καθώς δεν χρειάζονται μόνο οι ουσιαστικές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο που θα διδαχθεί αλλά χρειάζονται και άλλα τεχνικά και τυπικά στοιχεία που θα διευκολύνουν τους συμμετέχοντες στην προσπάθειά τους αυτή. 

 

Στο σημερινό άρθρο μπορείτε να βρείτε 6 πολύ χρήσιμα tips για όποιον σκέφτεται να κάνει ένα τέτοιου είδους βήμα. Κάποια μπορεί να τα σκεφτείτε από μόνοι σας, κάποια άλλα όμως μπορεί να μην πέρασαν από το μυαλό σας. Σημασία σε κάθε περίπτωση έχει να αισθάνεται ο χρήστης ότι κάποιος θα είναι δίπλα του, παρόλο που μιλάμε για ένα διαδικτυακό μάθημα. 



Ενημέρωση: 29-11-2018 06:36 | Αρχείο Κατηγορίας Άρθρα